Dosar penal pentru furtul unui telefon

Delicii Street Food

Dosar penal pentru furtul unui telefon.

 

Şi-a uitat telefonul într-o cabină de probă şi a rămas fără el / Poliţiştii au identificat autorul furtului şi au recuperat telefonul sustras

 

În ziua de 20 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat au identificat principala bănuită de furtul unui telefon mobil.

Polițiștii au fost sesizaţi de un bărbat de 33 de ani din Râmnicu Sărat cu privire la faptul că în ziua de 12 februarie a.c., în timp ce se afla în incinta unui magazin acesta a a mers într-una din cabinele de probă pentru a proba articolele vestimentare lăsând telefonul în interior. După ce a terminat de probat articolele vestimentare a părăsit magazinul, iar după aproximativ 10 minute a constatat că şi-a uitat telefonul mobil în cabina de probă, a revenit pentru a-l recupera, însă nu l-a mai găsit.

În urma cercetărilor poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat principala bănuită, o femeie de 45 de ani din Râmnicu Sărat.

Aparatul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal râmnicenei  de 45 ani şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Sursa:IPJ

Dosar penal pentru furtul unui telefon

Delicii Street Food

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *