Polițiștii buzoieni au aplicat 105 sancţiuni in doar 24 de ore

Delicii Street Food

Polițiștii buzoieni au aplicat 105 sancţiuni in doar 24 de ore

In doar 24 de ore poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 105 sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

 

Printre cei sancționați s-au numărat conducătorii auto care au apăsat prea mult pedala de accelerație, care nu au purtat centura de siguranță, care au fost opriți în trafic pentru că au riscat siguranța lor, dar și a celorlați participanți la trafic prin faptul că au condus autoturisme cu defecțiuni tehnice sau care au oprit și staționat în locuri ce au afectat fluența traficului, totodată fiind sancționați și pietonii care și-au riscat viața prin modul în care au ales să traverseze drumurile publice.

 

Cele mai multe dintre abateri (30), au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a 2 şoferi care şi-au condus maşinile cu viteze mai mari cu 50 km/h faţă de limitele maxime admise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. Unul dintre aceştia, un italian de 41de ani, a fost depistat în timp ce conducea în localitatea Limpeziş cu o viteză de 115 km/h.

 

În cadrul celorlalte activităţi desfăşurate în trafic, poliţiştii rutieri au mai reţinut în vederea suspendării alte 5 permise de conducere, pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea și pentru depăşiri neregulamentare.

 

Totodată, poliţiştii rutieri au întocmit și un dosar penal după ce au depistat, pe raza municipiului Buzău, un bărbat de 30 de ani din Gălbinași care conducea un autovehicul, deși acest drept îi fusese suspendat.

Polițiștii buzoieni au aplicat 105 sancţiuni in doar 24 de ore

Acțiunea a fost în 06.02.2020

Sursa:IPJ

Delicii Street Food

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *