Soț și soție din Buzău găsiți inconștienți

Delicii Street Food

Soț și soție din Buzău găsiți inconștienți.

Medici SMURD urca in ambulanta un barbat cazut de la etaj, in zona galeriei comerciale „Stefan cel Mare” din Iasi, sambata, 23 martie 2013. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

„În urma unui apel la 112, pompierii din cadrul ISU Buzău au executat o misiune de deblocare a uşii unei locuinţe de pe strada Horticolei în urma căreia au fost găsite două persoane, un bărbat decedat, iar o femeie în stare gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul a fost găsit decedat, iar femeia, în vârstă de 64 de ani, prezenta semne vitale, a fost resuscitată de un echipaj SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale în stare comatoasă, cu sindrom de deshidratare sever, posibil intoxicată cu monoxid de carbon.

 

La faţa locului se află şi o echipă de procurori criminalişti. Cel mai probabil, cei doi soţi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, încălzirea locuinţei efectuându-se cu gaz metan.

Soț și soție din Buzău găsiți inconștienți.

Delicii Street Food

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *